HVEM ER JEG?

Jeg hedder Sara Nordberg og er født i maj 1995.

Min passion for fotografering startede omkring 12-års alderen, hvor jeg fik mit første spejlreflekskamera, og lige siden har jeg brændt for at lære endnu mere og udvide mit erfaringsfelt. Jeg har efterhånden opbygget mig stor erfaring indenfor mange forskellige felter. Bl.a. portrætter, reklamefotos, events og 360-graders produktfotografering.

Det er detaljen i billedet, jeg brænder for. Jeg ønsker at fange det helt særlige øjeblik der giver billedet karakter. Et billede er nemlig ikke bare et billede.

Jeg har læst Digital Markedsføring på Erhvervsakadamiet i Aarhus og derudover er jeg uddannet i bl.a. Udvidet Photoshop og InDesign. Min store viden indenfor digital markedsføring betyder, at jeg bedre kan vejlede mine erhvervskunder når det kommer til at vælge, hvordan deres erhvervsportrætter, reklamefotos og produktfotos skal fremstå, for at kunden får det bedste og mest præcise indtryk.

Jeg har arbejdet som Marketingansvarlig i 4 år i en mellemstor virksomhed, inden jeg besluttede mig for at fotografere på fuld tid.

Som marketingansvarlig var jeg bl.a. ansvarlig for virksomhedens branding og visuelle udtryk på hjemmesiden, Facebook, LinkedIn og andre online portaler. Derfor har jeg opsamlet en tilpas viden i, hvad det er kunderne ligger mærke til og hvad der skal til for at få ekstra slagkraft, når det kommer til at udtrykke sin virksomhed bedst muligt visuelt. Det betyder, at jeg i dag kan hjælpe mine erhvervskunder med at skyde de rette billeder til deres branding, da jeg også kender alle de tekniske detaljer der ligger bagved onlinekampagner.

Når det kommer til foto-opgaver, så er mit felt rimelig bredt. Som tidligere nævnt har jeg erfaring inden for en bred vifte af områder. Undtagelsen er dog, at jeg ikke laver opgaver, jeg ikke kan stå inde for. Derfor laver jeg ikke opgaver inden for følgende områder: pornografi/erotik, alternativ behandling (clairvoyance, healing o.lign.), religioner/sekter, druk/alkohol/euforiserende stoffer.