360° VISNING AF PRODUKTER

Skal dine kunder se dine produkter i 360° visning på din hjemmeside eller i din webshop? Så har jeg udstyret til at hjælpe dig. Med 360° visning giver du kunderne mulighed for at se produktet fra alle vinkler i 1 samlet fil. Alt hvad de skal gøre, er at trække produktet den vej de ønsker. 

Ikke nok med at 360° visning er smart, interaktivt og lidt blæret, det giver også din hjemmeside en større overskuelighed , fordi du slipper for at have tonsvis af billeder som kunderne skal igennem. Så det gavner også din hjemmesides eventuelle konverteringsoptimering, fordi kunden meget hurtigt kan få et overblik over produktet.

Virker det lidt for smart? Eller er du glad for stemningsbilleder, packshots eller din helt egen opsætning – så tilbyder jeg også 360° videooptagelse af dine produkter. Istedet for et interaktivt billede, får du en videofil som du kan tillægge dine allerede eksisterende produktbilleder. Du bibeholder din eventuelle stil og opsætning, men giver de kunder, der ønsker det mulighed for at se produktet fra alle vinkler. 

OBS: Platformen jeg bruger til at fremstille 360° billeder egner sig kun til mindre produkter. Derfor kan jeg ikke tilbyde at lave denne type produktbilleder, hvis dine produkter er af større karakter. Kontakt mig for mere information om muligheder indenfor 360° visning.

360° på 3 forskellige måder

Jeg tilbyder 3 forskellige typer 360° visning. De 3 muligheder er: 24 billeder, 36 billeder og 48 billeder. Men hvad er forskellen? Jo flere billeder der er lagt sammen, jo mere ‘smooth’ virker det, når man trækker i billedet. Herunder kan du prøve dig frem, opleve forskellen og selv beslutte hvad du tænker passer til din smag. 

24 billeder

36 billeder

48 billeder